Teklif İsteyiniz
Canınıza, Malınıza, Toprağınıza... Kaliteli ve Güvenli Hizmet
Güvenli ve kaliteli hizmet için, yan taraftaki teklif formunu kullanarak, bizimle irtibata geçiniz.
NAKLİYAT

Günümüz ihtiyaçları arasında olan sürekli taşımacılık ve nakliyat işlemleri konusunda Bektaşlar grubu olarak kaliteli ve güvenli hizmet prensibi anlayışı ile sizlere sayısız konuda çözüm üretebilmekten mutluluk duymaktayız.

Nakliyat alannda geniş araç filosu ve uzman şoförleri ile nakliyat ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten Bektaşlaar Grup şehir içi, şehir dışı ve uluslar arası taşımacılık alanlarında yardımcı olmaktadır. Son model araçları ve sahip oldukları geniş iç hacimleri ile ister ticari isterseniz de kişisel taşımacılık işlemlerinizi güvenli ve konforlu bir şekilde gerçekleştirebilmektedir. Ağırlıklı olarak yurt içi taşımacılığında görev alan araçlarımız zaman zamanda konteyner taşımacılık işlemlerini gerçekleştirerek firmalar için taşımacılık sürecini sorun haline gelmekten kurtarmaktadır.

Uluslar arası taşımacılık işlemlerinde de Türkiye’den tüm Avrupa ülkelerine gönderim için gereken alt yapıya sahip olan firmamız uzun yıllardır sektörün ihtiyaçlarına hizmetleri ile yardımcı olmaktadır.